Om oss

Detta är vad vi gör

Vår grund är över 25-års erfarenhet av ledningsgruppsarbete inom tjänste- och industrisektor. Vi har erfarenhet samt kunskap om det senaste inom forskningen.


Det är vi människor som bygger upp ett företag, oavsätt medarbetare, ägare eller kund. Vad skulle självgående och trygga kollegor innebära för dig? Det finns energitjuvar i varje bolag som leder till dåliga beslut, konflikter, osäkerhet

och otrygghet, dvs ohälsa, Ert ansvar enligt Arbetsmiljöverket, AFS 2015:4.


Kunskap gör skillnad, kunskap som vi kan ge er, kontakta oss så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa just er organisationPer

Diplomerad Coach

och Marknadsekonom med många år i olika chefsroller inom industrin


Efter många år med ledande uppdrag i stora organisationer hände det jag aldrig trodde skulle ske. Jag fick utmattning, mina kognitiva förmågor gick ner, jag blev sjuk av stress. När jag tänker på hur jag jobbat, hur resonemang går i ledningsgrupper, styrelserum och ledarskaps forum, ser jag en kunskapslucka. Mitt bidrag är att fylla den luckan med kunskap om ledarskap och stress, grundat på forskning och livserfarenhet. 


Jag har vidareutbildat mig till Coach enligt ICF (International Coach Federation) samt tillförskaffat mig kunskap om stress ur ett forskningsbaserat perspektiv.


Mitt motto är "Förebygg Stress - En Lönsam Investering"